Tilbakemelding fra medlemmene – ladestasjon

Styret takker for all respons som kommet inn etter «ekstraordinær generalforsamling».  
Oppsummert har vi fått følgende tilbakemeldinger:

  • Spørsmål 1: Majoritet for at det kan etableres ladestasjoner for el-bil i nærhet av trafostasjon på parkeringsplassen. 
  • Spørsmål 2: Majoritet for at tiltaket ikke skal mellomfinansieres av velkassen. 
  • Spørsmål 3: Slik løsningen er planlagt er det for få for å gå videre med denne løsning. 

Det var en del som hadde noen kommentarer samt forslag til andre løsninger. 
Blant annet kom det inn ønsker om at det heller bør etableres kommersiell løsning et annet sted på Knaben, for eksempel ved butikken.  

Se mer informasjon under.

Vi har mottatt 25 svar fordelt i henhold til tabeller nedafor: 

1. Uansett om du/dere ville benytte deg av ordningen, er det greit at det etableres ladestasjoner for el-bil i nærhet av trafostasjon på parkeringsplassen? 
Nei 
Ja 15 
2. For å senke kostnadene for den enkelte i å delta i ordning med ladestasjoner foreslår styret at velkassen er med å mellomfinansierer tiltaket. Lånet fra velkassen tilbakebetales i sin helhet når det tilkommer nye brukere på et senere tidspunkt. Frem til det at lånet er tilbakebetalt innehar velforeningen panterett til anlegget. 
Synes du/dere at dette greit? 
Nei 16 
Ja 
3. Slik løsningen ble presentert i e-post utsendt 22 november. Ville du vært interessert i å delta i en slik ordning? (Ikke bindende) 
Nei 22 
Ja 

Styret har vært i kontakt med Kvinesdal Kommune om dette. De satte pris på informasjonen og sa at det har vært oppe til diskusjon, men at det er noen hindringer i form av infrastruktur, samt at Knaben ikke er posisjonert langs en hovedfartsåre. Samtidig vurderer de at el-bil-lading kan være med til å gjøre Knaben mer attraktivt for dagsturisme. Dermed er saken per dags dato ikke avklart.  

Vi fikk inn forslag på en forenklet løsning som kan la seg gjøre ved å benytte strøm fra pumpehuset som ligger ved parkering. Da vil det ikke være behov for et separat abonnement, og brukerne dekker etablering samt drift og vedlikehold i sin helhet. Dette kan være en mulig løsning for dem som ønsker el-bil-lading, men styret har foreløpig ikke sett nærmere på dette. 

Med vennlig hilsen, 
Styret

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.