Uønsket kjøring i hyttefeltet

Det er kommet flere klager fra medlemmer i Løgeheia angående bruk av bil på stier i Løgeheia.

Styret vil gjerne minne om at det IKKE er tillatt med tiltransportering eller bruk av biler til hytter som ligger i terrenget i Løgeheia.
Iht. gjeldende reguleringsplan så er det kun hytter som ligger nede ved parkeringsplassen som har lov å kjøre frem til hytten for tiltransportering.

Det ble også tatt opp ifbm utredning av veimuligheter på siste årsmøtet at det er en betydelig sikkerhetsrisiko å kjøre bil på dagens stier. Det begynner nå å bli mørkt og både barn og andre går på stiene uten å ikle seg reflekser ol.som vil være naturlig ved biltrafikk.

Styret gjør vil påpeke at vedtektene i Løgeheia sier at brukere av sti/vei ved bestilt transport selv er ansvarlige for å tilbakeføre tilstanden på sti etter transport. I dag deles vedlikeholdskostnader av fellesskapet og styret vil vurdere å gi høyere andel av regningen direkte til deg som bruker bil dersom dette ikke opphører.

Styret

2 tanke på “Uønsket kjøring i hyttefeltet

  1. Det er et paradoks og ulogisk at man kan kjøre opp ved eller andre tyngre ting til hyttene med traktor som i vesentlig grad skader stiene i feltet mens man ikke har lov å bruke bil med firehjulstrekk som ikke skader veien snarere tvert i mot. Jeg ber styret vurdere dette på nytt og utarbeide et forslag som ivaretar behov for transport og samtidig behovet for minimal trafikk på stiene/veiene.

  2. Eg stiller meg bak AUDUN VEGGELANDS kommentar anngående kjøring i feltet, veldig fornuftig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.