Skitrekket

Som muligens de fleste kjenner til, så gikk Knaben Ski & Aktivitetssenter konkurs i sommer. Dette var en styrt konkurs hvor eiere iht aksjeloven så at situasjonen var av en art som ikke vil bedres. De fire grunneierne som stod som eiere har årlig gått inn med siffer som på sikt ikke er liv laga.

De av våre medlemmer som har investert/gitt tilskudd har ikke gitt til AS’et men til et støttefond som heter «Underskudds fondet». Dette fondet sitter fortsatt på betydelige midler til re-investering på et evnt. Nytt AS. Dette fondet representeres av Sjur Hana og ikke vår velforening, og de som har gitt kapital her er eiere av fondet.

Tidligere eiere jobber med å få til ny drift, men er avhengig av frisk kapital både til å kjøpe ut boet samtidig sikre en drift fremover som øker sesongen. Dette kan kun gjøres med bedre planering og kanoner.
Vi som forening har signalisert at vi er med på å drive konstruktive samtaler fremover for å få til en positiv løsning for alle parter.

Olav Hanssen kjørte en liten undersøkelse som viser at mange i vår velforening er positive til å bidra enten via aksjer eller via kjøp av «Donald» kort.

Det som velforeningene på Knaben er samstemte om er at vi hytteeiere ikke ønsker å være drivere av et nytt AS på dugnad og at vi må ha et nytt konsept med investering av kanoner for at et nytt AS skal være driftsmessig forsvarlig i fremtiden.

Hytteeiere må nok belage seg på at vi må støtte mer opp om et trekk i fremtiden, det er særdeles viktig for videre utvikling av Knaben, leirskole, hytteomsetting, tomteutvikling at Knaben har et skitrekk.

For våre medlemmer som ikke bruker trekket så er det greit å tenke at noen har barn, evnt. barnebarn eller andre på besøk som ser positivt på trekket og at trekket er med å opprettholder verdien på deres hytter.

Vennlig hilsen
Styret

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.