Oppdatert fiberstatus – 18.november

Planen er at alle hyttene som har bestilt fiber skal ha fått installert sentral i løpet av denne uken.

Det kan oppstå uforutsette ting, slik som at montørene ikke får tilgang til hytta, at hytta ikke er klargjort eller at det mangler informasjon for hvor sentral skal settes opp, evt. stopp i rør eller lignende. Disse tingene må utbedres fortløpende, slik at montørene har mulighet for å få tatt disse installasjonene på slutten.

Vi har blitt fortalt at hytter som ikke blir installert nå må vente til neste år, sannsynligvis sent på våren/tidlig sommer før det blir installert sentral.

Videre så arbeider fibermontørene med oppkobling i pidestaller og storskap. Dette arbeidet vil fortsette ut i neste uke også. En del er allerede gjort, men de kan enda ikke gi oss en dato for når de vil være ferdige. Forhåpentligvis får vi mer informasjon i løpet av neste uke.  De har sagt at det vil gjøre alt for at vi skal være påkoblet «før sesongen» – dette betyr sannsynligvis en eller annen gang før jul.  Hvis vi ser litt på hva som skjedde i fjor, så ble oppkoblingen gjort ferdig tidlig i desember, vi håper og antar at dette er sannsynlig for oss i år også.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.