Referat fra styremøte 10.10.2015

Styremøte 10.10.2015

Deltakere:  Tor Magne Madsen, Terje Gudmestad, Peter Logan, Per Åge Alvær
Sted: Per Åges hytte
Referent: TM Madsen
Kopi til: Alle medlemmer via nettside.

Sak:

Kommentar:

Fakturering/ regnskap

Regnskap informasjon – Terje:

Regnskap pr. d.d. 197 000,-

 • Alle års-kontingenter er betalt
 • Alle «Fiber-Dugnad» er betalt
 • 2-3 stk. var 6000,-, Dette samsvarer med lister over deltakelse.
 • Siste regning til Anton Ivar Hunsbedt var på 200 000,- Dette dekker dugnad for fiber internt i feltet.
 • Det kommer en regning på 30-35’ dette skal dekke fiber fra Leirskolen til Hattevarden. Så alle «vel forening» spleiser på, dette er den 1000kr som ble lagt inn i kontingenten på årsmøtet.
 • Med regning på løypekjøring og fiber så regner vi med å ha rundt 100 000 på konto, dette går med på uforutsette hendelser som vi ikke har hatt så langt i år. Vi diskuterte litt ang. kontingent til neste år, men styret er i den oppfatting at kontingent blir stående slik at vi har handlingsrom dersom noe skulle skje. Det er tungt og mye arbeid for å kreve inn penger derfor er det bedre å ha litt egenkapital på konto.

Info

Info fra Knaben prosjektet

Per Åge deltok på Knaben møte 02.10.15 og informerer litt ang. hva som ble gått igjennom der.

 • Status Lysløype –> Venter på gravearbeid for Knabeåna, for utfyllingsmasse, fortsatt
 • Løyper Knaben1: Det foregår skogshogst «Stutedalen» opp Kvinavegen for løype Knaben1 på ski.
 • Veien blir brukt som skiløyper i dårlig vær, dette kommer til å gå galt tilslutt da brøytemannskapet har problemer med å se folk i løypene.
 • Brøytemannskapet ber også folk ha sleptau og bolt klart og ikke under all bagasje ifbm. Hjelp vinterstid.
 • Netcom har også 4G nå på Knaben, dette ble installert i sommer.

Info

Brøyting på vår parkeringsplass:

Kan de legge skuffen på «overgangen» mellom parkeringsplassen til stiene våre. Her er det mye klatring når vi kommer. Det var også dårligere brøyting sist vinter en det som har vært tidligere.

Vi tar en oppgang med brøytemannskap ang. tidspunkt og utførelse, Tor Magne tar det med Are.

Aksjon:

Tor Magne

Fiber:

Status fiber:

– Det er veldig mye arbeid og koordinering av fiber.

– Fått blåst inn hele «toppen» av Løgeheia og skal ta «toppen» av midtbakken søndag. Da er det noen nede ved parkering igjen. Tor Magne tar en opptelling og sender ut informasjon på mandag. De sliter med fremdrift med hovedsakelig pga lange strekk i Kvinavegen, hos oss klarer de 7-8 til dagen når vi hjelper med utstyr, i Kvinavegen har de vært nede i 3 til dagen. Vi hadde et møte med de andre foreningene på fredag og ble enige om å bruke helgen på Løgeheia grunnet hjelp med bæring på vanskelig lokasjoner.

– Det arbeidslaget som er her nå går en 12-9 rotasjon og reiser hjem etter torsdag. Harald Tveit holder dialogen for å få nytt lag til Knaben, i verstefall står fremdriften rolig mens disse er på fri. Selv sier montørene at snø og frost ikke er et problem, men at det kan bli utfordringer dersom det er problemer ( grave opp osv).

– Det er også mye arbeid som må gjøres på leirskolen da det må skiftes ut hovedskap. Skapet er kun stort nok til 60 husstander, dette vitner om veldig dårlig planlegging i Altfiber.

– Montørene sier at kobling i skap og pidestaller går fint i snø, dette har de gjort både i Hemsedal og Geilo, de rigger seg opp med telt og sitter og kobler inne i dem.

– Vi kan håpe å være koblet opp til Jul, men ingen er villige å gi dato eller love noe hos Altifiber eller Norsk Fiberoptikk.

info

Veier i feltet:

Det er blitt kommentert litt ang. kjøring på veiene:

 • Det er flere biler som er observert som kjører til hyttene.

Styret er i den oppfatting at reglene er for alle, de som kjører til hyttene ved parkeringsplassen ikke har mer rett enn andre. Det vil påpekes at veiene/bakkene blir ødelagt og veiene betales av alle medlemmer også de som følger reglene, dette kan oppfattes urettferdig.

Større utredning ang. ny vei til toppen må vurderes av generalforsamling. Styret ønsker å ta opp ballen på generalforsamling neste gang dersom det kommer inn forslag.

Info, bør tas på årsmøtet 16

Hytte omsetting:

Ballestad og Dreschler sine hytter er solgt Begge gikk på kort tid, og det er gledelig å se at Løgeheia omsetter i et ellers tungt marked. Nye eiere er registrert og Terje setter inn i medlemsregister.

Info

Neste møte:

Vi satser på et møte Januar/februar for planlegging til årsmøtet. Skulle noe dukke opp tar vi det fortløpende. Det er ønskelig å holde dette på Knaben og ikke pr. telefon. Per Åge kan kjøre til Stavanger dersom det er nødvendig. Tor Magne koordinerer mhp hva som kommer inn.

Info

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.