Styremøte Løgeheia hyttevel lørdag 9.februar

Styremøte Løgeheia hyttevel

Lørdag 9. februar 2013 kl.17.00, hos Stein Arvid på Løgeheia

Tilstede: Stein Arvid Endresen, John Magne Aas, Hallgeir Skretting, Jan Sverre Didriksen, Erling Ballestad Forfall: Endre Surnevik, Svein Nydal

Sak 1: Økonomi. Regnskapet for 2012 viser overskudd. Ser ikke behov for å øke kontingenten i år. Vi fremmer sak til årsmøtet om å øke innbetaling til løypekjøring med kr.250,- fra 2014 forutsatt at de andre velene følger opp.

Sak 2. Eierskifter Hytter som har skiftet eiere. John Magne følger opp dette.

Sak 3. Innovasjon Knaben har bedt om forslag fra velene om representant. Løgeheia foreslår Tor Ivar Sandsmark. Stein Arvid sender mail om dette.

Sak 4. Årsmøtet. Innkomne saker så langt:

Hei   Vi prøver å selge hytten vår i Løgeheia. Tilbakemelding fra over 10 interessenter, det er for tungt å gå opp Hytten er salgbar med vei til en mye høyere pris Ønsker å ta opp igjen ønske om kjørevei opp til øverste nivå på løgeheia samt parkering på myr hvor vei til løgeheia 2 stanser   Hvis hytte eiere ønsker å beholde verdien på sine eiendommer er en investering i ny veiløsning nødvendig   Hilsen Arne Omdahl  

John Magne gjør en henvendelse til Kvinesdal kommune om hva som må til for å lage forslag til reguleringsplan. Hvis vi må bruke konsulent gjøres det en henvendelse til et firma for å få et prisoverslag. Dette fremmes for årsmøtet.

Hei. Viser til pumpehusene på feltet. Disse burde vært opprustet på flere måter. Hovedfordelen er at man reduserer faren for frostskader på rør og deler og dermed reduserer unødvendig nedetid. Det betyr skånsommere drift og gir lenger holdbarhet. Strømforbruket blir sterkt redusert i forhold til nå. Vannet som renner på gulvet finner veien ut av bygningen i stedet for ned i avløp og ut pga ujevnt gulv. For lite varme vinterstid pga utett løsning. Varmen ikke heller kunne fjernstyres per mobil fra ansvarlig person. Dette opplegget inkluderer temperatursjekking, innstilling og strømmen kan skrues av og på. Dette er tekniske rom hvor det er viktig å verne om verdiene, begrenser rørleggerutgiftene ved utrykning og sikre enda bedre oppetid. Jeg med flere har vært med på flere slike aksjoner. Dette bør komme på plass i år. Jeg foreslår at Eilef Netland får gi pristilbud på dette og får jobben gjort i sommer.

Dette anser styret som utbedret.  Det er installert varmekabler med termostat og isolert.

Sti ned på Sanden Ønsker bedre adkomst forbi Løgeheia feltet langs parkeringsplassen og ned på Sanden uten å gå på veien eller å tråkke i vegetasjon o.l. Det er en viktig fordel at man kan komme seg fram på tilrettelagt sti ned til den forbedrede sanden og bort til butikken, svømmehallen, parkeringsplassen eller kulvert og inn i lysløypa. Hvis ikke bruker man bare veien som ikke er noen fordel for noen nå som trafikken er økende.

Dette oversendes Knaben utvikling da styret anser de for å være rette adressat. Et annet punt gjelder parkeringsplassen på feltet. I år bør man få lappe igjen sår og skader i asfalten og få styrket den langs kantene. Steinstøv el lignende må legges godt inntil rundt langs alle kantene. Sak for det neste styret. Det var våre punkt. Vennlig hilsen, Peter Logan, hytte nr 19. Mob 975 35 331 Mail: peter.logan@oras.no

Sak.5 Tett kloakk. Det er blitt utbedret tett kloakk som er en del av fellesanlegget. Løgeheia hyttegrend tar regningen. Det må videre gjøres noen utbedringer når frosten har sluppet taket.

Neste styremøte ikke fastsatt. Ser om det kommer inn flere saker til årsmøtet

John Magne Aas sekretær

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.