Snart Jul

Hei alle sammen.

Tenkte jeg ville sende ut en liten oppdatering, nå mot årsslutt.

Vi har nå fått lagt på varmekabel på rørene i pumpehusene, byttet ut de gamle panelovnene, isolert rørene,og montert lyset på parkeringen. Panelovnene er ment som en ekstra sikkerhet, og er derfor skrudd helt ned.

Tråkkeavtalen vi har inngått med Elif går på utførte timer, og han forbeholdt seg retten til selv å avgjøre når han kunne tråkke. Litt fordi han har rett mye å gjøre, og litt fordi  at han ser når det er så vanskelig å komme opp, at det vil gå mye tid, uten at det er sikkert at han klarer det. Avtalen gjelder de to lange bakkene, samt veien på flata.

Til sist vil jeg gjerne få ønske dere en fin førjulstid

GOD JUL, og GODT NYTT ÅR

Hilsen fra Stein Arvid

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.