Informasjon fra styret, 31.jan.2003

Lysløype på Knaben ?
Det har kommet inn forslag på lysløpe på gamle-veien. Styret legger derfor dette ut til “høring” på nettsidene for å få medlemmenes reaksjoner.  

Her er noen av sidene ved saken:
 
Med hjelp fra kommunen og samarbeid med Knaben Vel burde vi få til dette på en skikkelig og fremtidsrettet måte.

– lån av maskiner og personell til å planlegge alt fra plassering av lysene, punkte dette fysisk langs traséen, grave, gruse og støpe/fastmontere dette etter gjeldende krav p.g.a. løs grund ved meget nedbør og smeltevann og ved frost/telehiv, o.s.v..

Vår jobb som hytteeiere, medlemmer, grunneiere, o.s.v. burde være støtte økonomisk og eventuelt bidra med håndtlanging og på andre mulige måter. Avtale om dette bør inngås og informeres om i god tid til alle, samt det bør stå en del om dette på hjemmesidene til Knaben og Løgeheia o.s.v. Her må vi jobbe for hjelp fra kommunen, stiftelser, frivillige lag, da dette er samfunnsnyttig for Knaben med synergieffekt til både Landhandelen, skitrekket, eventuell kioskvirksomhet, o.s.v. samt være til hjelp for leirskolen. Dette kan trekke mennesker fra Kvinlog og omegn oppover til oss. Det kan bli så populært at jeg tror på sikt så er det mulig å bygge ut lysløypa og derfor bør første steg nå legges opp til denne muligheten.

=> Tilbakemelding til Løgeheia Hyttegrend v/Hans Petter Sønju

“Bli kjent kveld” for de unge på Knaben?
 – gjerne i lokalene til skianlegget i Påsken, er noe som har vært ønsket av flere. Dette kan være fast 1x årlig eller oftere. Må vel vurdere dette med inndeling og alder. De voksne med barn kunne stille på noe tidligere på dagen, og senere så trekker de yngste og kanskje en del voksne seg litt tilbake for å slippe til ungdommen som vil være litt mer for seg selv, da under skikkelig oppsyn fra eldre som betjener og passer på inne/ute. Det er helt klart gjennomførbart og det burde være muligheter for å kjøpe litt mat/drikke uten alkohol.

Felles turer i løpet av sommer og skisesongen ?
Dette bør annonseres skikkelig i god tid og planlegges såpass at vi som har småbarn kan ut fra denne planleggingen kan vurdere om det passer for oss eller om vi må stå over. Dette er meget positivt. På fjorårets påskemøte så sa også Jan Rob at det var mulig å kviste løyper. Han hadde det for travelt, men at vi kunne få låne/hjelp til scooterkjøringen i forbindelse med å kutte kvister og sette dem ut. Dette kunne også vært noe å tatt opp nå som sesongen er her.

Styret 31/1-03

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.