Praktisk informasjon fra styret

(Sendt inn av Hans Petter Sønju, des.02)

Vannforsyning;
Feltet har 2 brønner fordelt på 2 pumpehus. Driftsansvarlig for begge er Tonstad Sagbruk. Inntil sommeren 2003 vil disse forsyne feltet med vann hvoretter en avtale inngått med Tonstad Sagbruk vil medføre overgang til kommunal vannforsyning. Kapasiteten på anlegget vil være utnyttet maksimalt i vinter og vi håper det ikke oppstår for mye leveringsstopp. Blir vannet borte eller trykket faller unormalt mye, så må du ringe til Hunsbeth Rør (975 16331).

Brøyting av parkeringplass;
Det er avtale med Are Mygland om brøyting (38355816). Vi ber om at det parkeres tettest mulig på plassen slik at det blir plass til alle. Parker ikke i vestenden av plassen (som ender mot pumpehuset) fordi her legger man opp snøen. Det brøytes vanligvis på fredager og i helgene. Brøyting i ukedagene må skje etter avtale. Det anbefales at man har kjettinger, spade og lignende liggende i bilen. Parkeringsplassen er blitt utvidet noe den siste uken.

Brøyting av hovedvei;
Dette er Vest-Agder fylkes sitt ansvar. Ved behov ring Veimeldingssentralen på telefon 175. Vær oppmerksom på at ved dårlig vær kan bommene i begge ender være stengt slik at vi kan bli sperret inne for en periode.

Strømbrudd;
Kontakt: Agder Energi Nett AS (AEN) Feilmeldingen tlf. 800 33 400 (døgnkontinuerlig vakt)

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.