Julehandel på Knaben

(sendt inn av Peter Logan, des.02)

En “happening” på Knaben denne helgen: Nå på søndag som var (9.12.02) så gikk Julehandelen sin gang på Knaben. Det var full aktivitet med trekkspillmusikk, bespisning samt gratis mat til barna som kunne velge diverse mat, alt fra pølse, risengrynsgrøt, kakemann og brus. Kaffekos i tillegg for de voksne i underetg. til Landhandelen. Det var kanefart, div. andre ting som skjedde. Det var moro for både liten og stor og været var klart og fint med blå himmel og rimelig god kulde. Dette kunne vi annonsert både i forkant og gitt et kort resymé av i etterkant, for å bygge opp om tilstelningen. Det er ikke alltid like lett for de få og ofte samme personene å lage i stand slike arrangement. Derfor kunne vi hjulpet til med annonsering av slikt på siden vår, i det minste. Hva kan gjøres her?

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.