Generell oppdatering fra styret, 19.12.02:

Vannverk:
Det har ikke kommet inn protester fra medlemmene vedrørende overgang til kommunalt vannverk. Viser til skriv sendt medlemmene i sommer. Styret anser derved forslaget om kommunalt vannverk for Løgeheia som enstemmig vedtatt. Resultatet er meddelt Tonstad Sagbruk. Oppstart med arbeidene må vente til våren 2003.

Eventuell utvidelse av Løgeheia;
Styret har ikke mottatt noen ny informasjon om hva som skjer og hvor langt saksbehandlingen har kommet for mulig utvidelse av 8-10 hytter i østlig retning. Etter kontakt med grunneier foreligger det ikke noen planer om ytterligere utvidelse av feltet utover de 8-10 hyttene nevnt ovenfor.

Brøyteavtale;
En ny brøyteavtale er inngått med Are Mygland. Denne bygger på samme basis som forrige avtale med B. Dagfinsen. Pris pr hytte pr år er kr 530,-. Avtalen er indeksregulert og øket med kr 10,- fra forrige år.

Kontingent, brøyting og skiløyper;
Medlemskontingenten er kr 200,- per år pr hytte. Brøyting kr 530,-. Løypekjøring er frivillig. Kontingenter innkreves i begynnelsen av hvert år.

Hjelp oss i å bygge opp en god og praktisk hjemmeside for Løgeheia.
Vi mottar alle tips og råd med takk!!

HP Sønju

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.