Møtereferat – Styremøte i Løgeheia Hyttegrend, 25.09.2007

Tirsdag 25. september 2007, 2000-2045

Møtet ble avholdt som telefonmøte

Tilstede: Atle Høgberg, Anne Marie Njerve, Harald Nilsen, Johanne L. Karlsen og Erlend Opheim (referent)

  1. Status på vann/vei – informasjon

Vannledning og pumper fremdeles ikke overtatt av Hyttegrenda. Løgeheia Hyttegrend har bedt om en formell overtagelse som skal inneholde en gjennomgang av anlegget samtidig som det utstedes en samsvarserklæring fra Tonstad Sagbruk for anlegget. Strømmåler avleses og abonnementet overføres oss. Det er en dialog med Tonstad Sagbruk om dette, men ballen ligger hos dem.

Begge pumpehus er nå malt og ryddet. Styret takker Anne Marie og Johanne og øvrige bidragsytere for innsatsen.

Veiene i hyttefeltet trenger noe vedlikehold. Styret innhenter tilbud hos Anton Hunsbedt om tilkjøring av masse. Det vil bli en liten dugnad når dette er på plass.

Opparbeidelse av den nye veien i feltet har gitt en del grus på parkeringsplassen. Befaring i høstferien for å vurdere mulige skader på asfalt.

Søknad om forlengelse av den nye veien til de nye hyttene og opp til toppen av hyttefeltet ligger til behandling hos Kvinesdal kommune.  Styret er muntlig orientert om saken, men er ikke part i denne.

  1. Kvinesdal kommune – Oppfølging av byggesaker

Styret har merket seg at at det er noe byggeaktvitet på feltet med nye tiltak. Styret forventer at at alle følger en normal prosess for byggesak og innhenter de nødvendige tillatelser før nye tiltak iverksettes. Styret sender brev til Kvinesdal kommune i forbindelse med dette. Videre forfatter og sender Styret en melding til alle medlemmene der en presiserer Styrets og Kommunens forventninger til prosess for byggesaker.

  1. Økonomi

Hyttegrenda har hatt små utgifter frem til nå. Økonomien er derfor god.

  1. Eventuelt

Skianleggets fremtid. Det har vært et møte i gruppen i høst som driver denne prosessen. Hilde Omdahl, vår representant i gruppen, ble dessverre ikke innkalt og har heller ikke mottatt møtereferat tross purring.

Reinshommen hyttefelt. Antall krysninger for skiløype er redusert til én på papiret. Dette forutsetter at veien fra Reinshommen til gruvebyen ikke brøytes.

Fartsgrense. Generalforsamlingen ønsket 60km/t fra alpinanlegget og opp til gruvebyen. Atle sjekker hvem som kan iverksette dette.

Plansaker på Knaben.  Det er et ønske om å prøve å få informasjon om plansaker på Knaben. Erlend prøver å holde seg orientert.

Stavanger, 1.10.2007
Erlend Opheim(s)

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.