Møtereferat – Styremøte i Løgeheia Hyttegrend 10.12.05

Febu, Løgeheia, Lørdag 10.Desember 2005, 15:00-17:00

Tilstede:          Alf Jørgen Fedog, Aud-Gunn Konsmo, Helge Kleppa, Atle Høgberg (Referent)

Forfall:             Arild Drechsler, Arne Omdal, Anne Marie Njerve

Bom inn til parkeringsplass:

Avstemningsresultat – e-post:

Det er registrert 39 tilbakemeldinger totalt

  JA:  18 stemmer

  TJA: 3 stemmer

  NEI: 14 stemmer

  Alternativ løsning: det er 4 som kun har meldt støtte til stengning inn til veiene i feltet. (totalt har 9 meldt støtte til denne løsningen)

 

Foreløpig konklusjon:

Styret finner at det er grunn for å undersøke endel av de innkomne spørsmål og kommentarer, for deretter å distribuere oppdatert informasjon til alle.  Styret ønsker også å gjennomføre en ny avstemning etter dette.

Styret ser at det uansett er ønskelig å lage et skilt/portal ved parkeringsplassen, og vil igangsette nødvendig arbeid for å få dette i stand.  (Et skilt med ”Velkommen til Løgeheia Hyttegrend.  Innkjøring kun etter avtale.” som skal stå til venstre for innkjørselen).

 

AHø

AJF, AGK

 

Oppdatering – status på øvrige saker:

Vann:

Løsningen med å legge vannledningen over sanden er godkjent av kommunen.  Iflg. Anton har det vært eksepsjonelt uheldige forhold i sommer, med mye nedbør og korte tørkeperioder.  Graving og ferdigstilling avventer kun gode nok arbeidsforhold på sanden, og styret vil følge opp arbeidet videre neste vår/sommer.

Veier i feltet:

Styret foreslår at ”Vedlikehold av veier og drenering” blir et tema til generalforsamling. Vi bør enes om “kjøreregler” for hva som bør gjøres og hvordan vi vil ordne det.

Status – skiløyper:

  Eilef har anskaffet ny og bedre løypemaskin.  Det blir spennende å se hvordan denne virker!

  Det er anlagt ny løype ned til Storstova, i fortsettelsen av Gamlevegen.  Det blir tilrettelagt for å komme over elva, men en må gå over veien.  Sannsynligvis forlenges også ordningen med gratistur i trekket for dem som har turski.

  Det er anlagt ny løypetrasé rundt sanden v/Løgeheia.  En skal ikke lengre behøve å krysse den våte delen av sanden for å komme bort til Husmorløypa, men kan lage løype helt nede i skogkanten.

Knaben 10.12.05                                                                                             Atle Høgberg   (s)
Sekretær

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.