Status Løgeheia Hyttefelt pr januar 2004

Til medlemmene i Løgeheia Hyttevel

Et nytt år har startet og vi vil forhåpentligvis få sluttført det meste av vei, vann og parkeringssaker i hyttefeltet.

Det vises her til tidligere info sendt fra styret i Nov-03.

Når det gjelder skiløyper var det mye frem og tilbake i slutten av fjoråret. Etter et møte den 2/1-04 (med ulike interesser på Knaben) ble det enighet om en avtale for vinteren 2004 og at Eilif kjører tilnærmet som tidligere. (Styret har purret på en mer konkret plan mht tidspunkt for kjøring, hvor ofte samt hvilke dager. Jan Rob vil legge dette ut på Knabens egne nettsider; http://www.knaben.no).

Styret er av den oppfatning at det er viktig med en flerårig avtale for løypekjøring. Dette vil gi stabile og forutsigbare løyper. Ett nytt organ er stiftet (Knaben Utvikling) og dette vil omfatte representanter for alle interesser på Knaben. Tanken er at man her lager langsiktige avtaler med Knaben Skiløyper. Finansiering av en slik avtale vil være basert på frivillige og kommunale tilskudd, og at “alle” er med på å bidra til skiløpene. Styret har fått tilbakemelding på at vårt årsmøtevedtak på å inkludere løypetilskudd i kontingenten, vil være en vei å gå også for andre foreninger. Den del av kontingenten som gjelder løypetilskudd vi i disse dager krever inn er derfor et viktig bidrag til at vi kan få skiløyper denne vinteren i det heletatt. Slik sett er derfor denne sesongen et unntak; for fremtiden forlanger vi mer forutsigbarhet!

Vi minner for øvrig om e-post sendt til medlemmene om året kontingent; se vedlagte utdrag;

Kontingent 2004     NOK 200,- 
Brøyting 2004        NOK 550,- 
Løypekjøring          NOK 300,- 
Totalt som skal innbetales:  NOK 1050,-

Innbetales til: Løgeheia Hyttevel v/ Helge Kleppa, Novvegen 26, 4044 Hafrsfjord
Konto nr. 3030.10.72151 (Vennligst merk. innbetaling med hyttenr).

Forfall: 20.02.2004.

Vi er klar over at vedtaket på årsmøtet stadfester en kontingent på kr 1.030,-. Forskjellen på kr 20,- utgjør den forventede indeksreguleringen av brøytingen (kontraktfestet). Vi velger å kreve inn differansen nå fremfor å tilleggsfakturere seinere.

Med vennlig hilsen Styret v/ leder
HP Sønju

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.