Løypekjøring

Innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Styremedlemmer

Kontaktperson for denne informasjonen er Leder i Løgeheia Hyttegrend,  Hans Petter Sønju (HansPetter.Sonju@ascoworld.com / 90 94 01 16)

Styret 2018:

 • Hans Petter Sønju – Leder – 1 år
 • Olav R. Hanssen – Kasserer – 1 år
 • Bjørn Åge Austad – ny – 2 år
 • Esther Selvikvåg – ny – 2 år
 • Varamedlemmer: Tor Magne Madsen, Terje Gudmested – 1 år

Klikk på lenken for å se Styresaker

(Dette er den samme lenken som står under Innlegg)

2 kommentarer tilStyremedlemmer

 • Anne Hadland

  Hei!
  Lurte på om det er laget ny avtale med å tråkke i feltet vinteren 2018/19

  Mvh
  Anne

 • Peter Logan

  Hei, Anne og alle
  Godt spørsmål. Vi kom til Knaben kl 1630 i dag. Kun ei stripe var brøyta fram mot trafoen. 3 biler stod ser. Den ene var innesnødd. Muligens 30-40 cm snø. Alt kom vel ikke i dag? Hvorfor brøytes det ikke?
  Det kom flere biler og ingen visste hvor de skulle gjøre av seg. Jeg fikk ringt Anton som henviste meg videre til sønnen til Are Mygland. Jeg skulle bare vente så skulle de komme om 5 minutter. Ingen kom. Vi lot bare bilen stå og kom oss opp i hytta. Da kom de til slutt. Jeg gikk ned igjen og venta til halve parkeringa var brøyta. Flyttet så bilen bort dit. Brøytinga fortsatte på resterende. Tid vi kunne kost oss på hytta gikk i stedet til ergrelser.
  Ikke nok med det. Snøskavler på flere steder opp feltet. Svintungt å gå. Hva avtaler er etablert denne sesongen? Hører at scooter har trommel og kan kjøre der løypebilen ikke kommer til eller der det ikke er nok snø. Hvis det ikke blir kjørt opp nå så blir snøen for dyp så virker ingenting. Dette blir helt feil når alle medlemmene betaler fast gebyr hvert år.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.